sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Vuohenjuusto-punajuurisalaatti

Nizza-mix tai rucolaa
jäävuorisalaattia

punajuuria
täysjyväriisiä

pehmeää vuohenjuustoa
pekaanipähkinöitä

Keitä riisiä noin puoli desiä kuivana kypsäksi. Paahda pikku punajuuret lohkoina uunipellillä paperin päällä 225 asteessa niin kauan että ovat al dente -kypsiä. Huuhtele ja linkoa salaatit. Kokoa salaatti: alle salaatit, riisi, jäähtyneet punajuuret ja lopuksi vuohenjuustonökköset ja päälle hieman halkaistut pekaanipähkinät.

Tarjoa salaatinkastikkeen kera tai lorota pääälle öljyä. Patonkia ja viiniä seuraksi.

Ohje: oma, sovellettu Arvostele mun illallinen -ohjelmasta (LIV) kevät 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.