Nizza-mix tai rucolaa
jäävuorisalaattia
punajuuria
täysjyväriisiä
pehmeää vuohenjuustoa
pekaanipähkinöitä
Keitä riisiä noin puoli desiä kuivana kypsäksi. Paahda pikku punajuuret lohkoina uunipellillä paperin päällä 225 asteessa niin kauan että ovat al dente -kypsiä. Huuhtele ja linkoa salaatit. Kokoa salaatti: alle salaatit, riisi, jäähtyneet punajuuret ja lopuksi vuohenjuustonökköset ja päälle hieman halkaistut pekaanipähkinät.
Tarjoa salaatinkastikkeen kera tai lorota pääälle öljyä. Patonkia ja viiniä seuraksi.
Ohje: oma, sovellettu Arvostele mun illallinen -ohjelmasta (LIV) kevät 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.