maanantai 19. huhtikuuta 2010

Creme Brulee

1 vaniljatanko (esim. DrOetker)
3/4 dl sokeria
3 munankeltuaista

2 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
1 vaniljatanko (esim. DrOetker)

Pinnalle: tummaa ruokokidesokeria

Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa ja kaavi sisus sokerin ja keltuaisten joukkoon. Vatkaa keltuaiset kovaksi vaahdoksi.
Kiehauta kerma ja maito, kaada kerma-maito keltuaisvaahtoon ja sekoita hyvin. Jaa seos neljään uunin kestävään annosvuokaan.
Kypsennä vanukkaita 90 asteisessa uunissa noin tunti. Jäähdytä. Ripottele jokaisen vanukkaan pinnalle hieman ruokokidesokeria.

Käytä vanukkaita pikaisesti uunissa grillivastuksen alla sen verran, että sokeri sulaa ja paahtuu.

Tarjoa lisäksi raikkaita marjoja.

Alkuperäinen ohje:
Hellapoliisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.