1 vaniljatanko (esim. DrOetker)
3/4 dl sokeria
3 munankeltuaista
2 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
1 vaniljatanko (esim. DrOetker)
Pinnalle: tummaa ruokokidesokeria
Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa ja kaavi sisus sokerin ja keltuaisten joukkoon. Vatkaa keltuaiset kovaksi vaahdoksi.
Kiehauta kerma ja maito, kaada kerma-maito keltuaisvaahtoon ja sekoita hyvin. Jaa seos neljään uunin kestävään annosvuokaan.
Kypsennä vanukkaita 90 asteisessa uunissa noin tunti. Jäähdytä. Ripottele jokaisen vanukkaan pinnalle hieman ruokokidesokeria.
Käytä vanukkaita pikaisesti uunissa grillivastuksen alla sen verran, että sokeri sulaa ja paahtuu.
Tarjoa lisäksi raikkaita marjoja.
Alkuperäinen ohje:
Hellapoliisi
maanantai 19. huhtikuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.